Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ (2)


ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ


Διαβάσετε παρακάτω το Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης σχετικά με τη συλλογή φαρμακευτικού υλικού για τους πυρόπληκτους της Περιφέρειας Αττικής από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Ρέθυμνο, 26 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συλλογή φαρμακευτικού υλικού για τους πυρόπληκτους της Περιφέρειας Αττικής από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου


   Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στηρίζοντας την προσπάθεια συλλογής φαρμακευτικού υλικού για την αποστολή βοήθειας προς τους πληγέντες πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρώνουν από την Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 έως και την Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018, είδη πρώτων βοηθειών και φάρμακα (γάζες, fucidin, betadine).


   Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, ή εταιρείες, μπορούν να προσκομίσουν τα προϊόντα, που επιθυμούν να διαθέσουν στο ισόγειο των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, Αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος A΄», (Π. Μανουσάκη 3, τηλ: 28310 22415) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: