Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟΪΠΕΡΙΛΗΨΗ

1) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ 25/08/2008
2) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BANNER
3) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ 6/09/2008

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ

Την περίοδο αυτή του Αυγούστου η έκφραση λέει ότι «δουλεύουν μόνο τα ρολόγια και τα κορόιδα». Κι επειδή τις διακοπές τις βλέπω με το μονοκυάλι προς το παρόν, να πούμε και κάποιες εξελίξεις για την πρωτοβουλία που αφορά το Ρολόι μας.

1) Τη Δευτέρα 25 του Αυγούστου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου θα γίνει η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του κ. Ποθουλάκη «Το Ρέθεμνος που έφυγε».
2)
http://agonigrammi.wordpress.com/2008/07/27/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b5%ce%bc%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5/

Το βιβλίο περιλαμβάνει όπως καταλαβαίνει κανείς και αναφορά στο Βενετσιάνικο Ρολόι. Πρότεινα λοιπόν να σχεδιάσουμε με τον Στέλιο Καλογεράκη ένα φυλλαδιάκι flyer το οποίο να μοιράζουμε στους παρευρισκόμενους, το οποίο θα ενημερώνει για την Πρωτοβουλία Ανακατασκευής. Ήδη έχει ενημερωθεί σχετικά ο συγγραφέας, εκ των ομιλητών ο Αλέξανδρος Παπαλεξάκης, καθώς και ο συντονιστής κ. Αετουδάκης που είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας. Σημειώστε λοιπόν την εκδήλωση αυτή στο πρόγραμμά σας και αν μπορείτε πάμε μαζί.

3) Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για την κατασκευή banner το οποίο θα μπει στην πλατεία 4ων Μαρτύρων, πλάι στο ομοίωμα του Ρολογιού που έφτιαξαν οι «Μπουμπούνες». Σκοπός του θα είναι η συνοπτική ενημέρωση των περαστικών σχετικά με την ιστορία του Ρολογιού, αλλά και για την προσπάθειά μας. Βεβαίως καλό θα ήταν να ενημερώναμε και τους ξένους επισκέπτες μας. Έτσι, παρακάτω θα σας στείλω το αγγλικό κείμενο σε μια πρώτη μετάφραση, να το δείτε και να προτείνετε αλλαγές.

4) (μετακινήθηκε παραπάνω)


Δεν υπάρχουν σχόλια: