Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2008Για το τέλος αφήνω το πιο σημαντικό που είναι η συνάντηση για τη σύσταση φορέα προώθησης της Πρωτοβουλίας για την Ανακατασκευή του Ρολογιού στο Ρέθυμνο, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο Βαλαρή στη λεωφόρο δίπλα από το Δημαρχείο απέναντι από το Ζαχαροπλαστείο Σκαρτσιλάκη.
Εκεί είστε προσκεκλημένοι όλοι που ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε ενεργά στην Πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει. Θα πρέπει να προσκληθούν οι τοπικοί παράγοντες και κάθε ενδιαφερόμενος, ώστε να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας. Σκοπός είναι να συσταθεί νομικό πρόσωπο (σύλλογος, όμιλος, οργάνωση, ή όπως αλλιώς μας προτείνουν οι δικηγόροι που έχουν την καλή πρόθεση να βοηθήσουν). Ο φορέας αυτός θα τηρεί κοινή γραμμή και προσπάθειες για την προώθηση της κίνησής μας σε όλα τα επίπεδα (Τύπος, πληροφόρηση κοινού, πολιτικό, κυβερνητικό, επιστημονικό, καλλιτεχνικό κόσμο, κτλ). Απώτερος στόχος είναι η εξέταση προοπτικών για την θέση του Ρολογιού, τη μορφή του τις προοπτικές χρηματοδότησης. Αν χρειαστεί θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε την από κοινού διοργάνωση Ημερίδας με ανάλογο θέμα για την πρωτοβουλίας μας και την ευρεία ευαισθητοποίηση μέσω διαβούλευσης κοινού και των αρχών.


Σημαντικό είναι να μη χάνουμε χρόνο. Ως γνωστό στο Ρέθυμνο η κατάλληλη περίοδο για σκέψη και δημιουργία είναι Οκτώβρης-Δεκέμβρης. Μετά τα Χριστούγεννα η πόλη ασχολείται με την προετοιμασία για το Κυνήγι, τις Απόκριες, το Καρναβάλι και μετά ξεκινάει η καλοκαιρινή προετοιμασία για να φτάσουμε στην αποδιοργάνωση και τον καλό χαμό που βιώνουμε αυτές τις μέρες.

Περιμένω λοιπόν με ενδιαφέρον τις επισημάνσεις σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: